Det nye holdturnerings system er en hjælp til holdledere i forhold til at sætte hold.

I det nye system vil du kunne se pointene på dine spillere.

Så er der lavet en autosorterings funktion som er slået til på alle ungdomsrækker, som vil sige at når du vælger spillerne vil pointene overføres ned på holdopstilling.

System vil så kunne fortælle dig om du sat spillerne i rigtig rækkefølge, samt ved et klik få den til at sætte dem i rigtige rækkefølge.

System er udelukket lavet i første omgang til ungdomsholdturnering.

På sigt vil det udvides således det også kan bruges til MOT, SEN+ og senior