Fra 2022 har vi lavet ændring således af afregning af turneringer nu ligger under Egne turneringer i en Regnskabsfil.

Det er et excel ark med alle tilmeldinger og deres pris.

For at finde ind til denne fil skal du:

Logge ind, klikke på tandhjulet og klikke på din klub:

Derefter klik på Egne turneringer:

Vælg nu Afregningsfil i dropdown menuen og derefter klik på Regnskabsfil ud fra den pågældende turnering.

1 Linje pr Spiller og Retur/Betal kan bruges i stedet for at få en nem liste over hvem der mangler at få penge igen og hvem der evt. mangler at betale. Minus beløb betyder at de mangler at betale og plus beløb betyder de skal have penge igen.