Du kan finde dine regnskab filer under tandhjul ->dit klubnavn -> Egne turnering

Der findes 4 forskellige regnskabsfiler du kan hente.

Et billede, der indeholder tekst

Automatisk genereret beskrivelse

Retur/Betal:

Er en liste over alle spillere der skal have penge retur for en turnering. Der vil stå et minus beløb ud fra de spillere der skylder penge.

OBS dette er kun vurderet ud fra spillere der er tilmeldt og står i programmet. Så ved afbud og I har valgt I vil betale retur, men spillerene er i programmet vil disse spillere ikke komme ud på denne liste.

1 Linje pr. spiller:

Er en liste pr. spiller pr. kategori, således hvis du flytter en spiller fra B til A i samme kategori og prisen er det samme så vil spillere ikke dukke op.

OBS dette er kun vurderet ud fra spillere der er tilmeldt og står i programmet. Så ved afbud og I har valgt I vil betale retur, men spillerene er i programmet vil disse spillere ikke komme ud på denne liste.

Alle:

Dette er et udtræk af alle spillerne hvor der er en linje med deres indbetaling, samt en linje med hvad de betaler for den kategori de spiller i.

Afregningsfil:

Er den fil som tidligere blev sendt ud sammen med turneringsafregningsmail som PDF, dog nu som et Excel ark.