For at kunne tilmelde et hold, skal man være logget ind med en bruger med rettigheder til klubben på BadmintonPlayer, se FAQ i invitation.

Vælg "Tandhjul" --> "Din klub (i dette tilfælde Vanløse)" --> "Holdtilmelding"

Vælg "Sæson 2022/2023" --> vælg den række du vil tilmelde i, SEN, SEN+40, osv.

Skriv holdkoordinatorens info, det er vigtigt at denne info er korrekt, da det er denne mail der sende info til vedrørende holdet!

Tryk "Tilføj hold", såfremt der skal være flere hold, trykkes flere gange.

Info på holdlederen skrives under hver enkelt hold, det er vigtigt at denne info er korrekt, da det er denne mail der sende info til vedrørende holdet!

Kontroller at "Status" er "færdig", og kontroller antallet af hold er korrekt, jeg har her valgt 3 hold som skal deltage i Københavnsserien og lavere serier.

Afslut med at trykke "Gem"

Nu er der 3 hold tilmeldt, og jeg kan se at de står som tilmeldt, som vist herunder.